Ral.li

Paddock amb el Ral·liL'equip de Paddock ha estat any rere any donant suport a pilots de la comarca i de fora. Paddock els agraeix la seva confiança i els desitja sort per la temporada 2008.
PADDOCK RACING TEAM

El 20 de febrer es va disputar el 14é Ral•li Esprint Sant Julià. L’equip de Paddock Racing Team sortia amb el seu Peugeot 205 ral•li amb el dorsal 44.
L’estat de la carretera era desfavorable per tothom ja que havia plogut tota la nit i estava bruta de sorra per les obres del desdoblament de l’eix. El pilot Jordi Puigbò i la copilot Gemma Molist van decidir muntar els pneumàtics mixtes ja que les previsions no preveien pluja.
La primera passada la varen fer de reconeixement de la carretera, en el tram de Romagats els marxava una mica i van fer un “trompo” a la rotonda de Sant Sadurní. En el tram del Coll del Buc “ens vam sentir molt còmodes i varem poder apretar una mica, tot i que la baixada de final de tram era molt perillós ja que la carretera estava molt bruta i lliscava molt” explica Puigbò.
A la primera passada varen fer un temps de 8’48” traient-li 25” amb el segon concursant de la seva classe Pol Rossell.
La segona i la tercera passada varen ser constants i feren el mateix temps de 8’41” quedant 1rs de classe i 18ns de la general a 32” segons de Rossell i per davant de cotxes com l’R5 turbo o P.206.
“Estem molt contents del ral•li que hem fet ja que el cotxe ens ha anar molt i molt bé i no hem tingut cap problema, i a més poder guanyar el ral•li de casa encara ens honra més”.


Paddock Racing Team

El passat 3 de Juliol es va disputar la cita més important del món del motor de casa, el 42è Rally Osona, enguany el nostre equip Paddock Racing Team va sortir amb un 205 Rally grup XA 5 pilotat per Jordi Puigbò i Gemma Molist.
El Rally va ser complicat per a ells degut a una averia que van tenir al 4rt tram de la 1ra Secció, a punt de finalitzar el tram de la Costa del gats el qual anaven molt bé, se'ls va parar el cotxe a 4 curves del final, van poder engagar al 205 al cap d'uns minuts, aixó els va comportar pedre les aspiracions a poder guanyar la seva classe.
A la 1ra Super Escpecial al Circuit d'Osona encara no tenien el cotxe arreclat i va tornar a fallar. El cap d'uns minuts ja entraven a l'assistènica i els mecànics Jaume Molist, Jordi Mussach i Jordi Grau solcucionaven el problema i deixaven el cotxe a punt per la segona secció.
La segona secció va ser molt divertida per el pilot i copilot de PADDOCK, Expliquen " A la tarda ens ho hem passat molt bé, al sortir amb el numero 61 teniem en compte de que la carretera no estaria molt neta, i tal dit tal fet, estava molt bruta sobretot els ultims km de Collsaplana, em tot el problema del mati hem decidit anar-ho a passar be i acabar aquest dur rally, i això hem fet. Disfrutar dels trams Collsaplana, Vola i Circuit"

A la tarda els resultats anaven sen millors, a la ultima passada de la Vola es van trobar la carratera molla, i van fer 36ens de la general i a l'últim tram al Circuit d'Oosna van quedar a la 28ena posicio.

La classificació general de l'Equip de Paddock amb el seu Peugeot 205 Rally va ser Segons de classe 5.

Felicitats nois!

Josin al 45 RallyRACC Catalunya-Costa Daurada

El vigatà va disputar el Mundial de Ral.lis el passat 2-4 d’ocutbre, tot i tenir problemes en la primera etapa, el seu equip els va solucionar i van poder acabar la cursa en la 50é posició. Felicitats!

El pilots de Paddock fan un bon resultat al Ral·li Sprint de Sant Julià

Alex Garcia i Albert Garcia van fer un bon resultat dins del Ral·li, tot tenint una petita topada en el primer tram van aconseguir reduir temps envers els seus companys de grup, finalitzan la prova amb un temps de 24'41.4 i en la primera posició. Felicitats nois!

PADDOCK + PASSATS DE CANTO

Reparación Carburadores