Taller

Exclusives del Carburdortaller


A Exclusives del Carburador, li oferim una gran varietat de serveis: des de la més petita reparació fins a qualsevol intervenció complexa al seu vehicle.
El nostre taller ofereix serveis que van des dels més moderns com el muntatge d'equips multimèdia o la instal·lació de làmines solars, fins als més minuciosos com la carburació de vehicles clàssics, treballs en injecció, catalitzadors i càrrega d'aire condicionat.

KTSKTS

Programa de manteniment avançat

Des de 1984, Exclusives del Carburador està al servei del client com a taller especialista en carburadors.
Amb les noves tecnologies hem avançat amb la injecció gasolina i diesel, fent diagnosis d’electrònica amb els aparells més avançats del mercat.

instal·lacio car-audioinstal·lacio car-audio

Car-audio & Multimèdia

Entre els nostres professionals, disposem d'especialistes en serveis d'instal·lació d'equips d'àudio multimèdia, des dels més bàsics fins als més complerts.
A més, a l anostra bitiga Paddock, oferim assessorament en la compra més adequada segons les necessitats de cada client, i també elaborem pressupostos de compra i muntatge sense compromís.

Regeneracio d'un catalitzadorRegeneracio d'un catalitzador

Reparació catalitzadors

La última novetat en la reparació especialitzada es la referente als catalitzadors. A Exclusives del Carburador, oferim serveis de regeneració de catalitzadors amb monòlit metàl·lic. Amb la nostra tecnologia i experiència, podem presevar les característiques originals del seu catalitzador. Regenerem el seu catalitzador oferint-li 2 anys de garantia, tant en dièsel com en gasolina.

Com es regenera un catalitzador?

Revisió del sistema de climatizacióRevisió del sistema de climatizació

Carga aire condiconat

Oferim càrrega d’aire condicionat als nostres clients, tenint en compte els graus de cada cotxe.

Reparación Carburadores